عراقچی وارد دهلی نو شد واکنش نمایندگی ایران به برخی شایعات درباره تقلای رئیس‌جمهور آمریکا برای جعل نام خلیج‌فارس ترامپ: از من خواسته خواهد شد تا درباره خلیج فارس تصمیم بگیرم افزایش شمار کشته شدگان حملات موشکی هند به پاکستان واکنش ترامپ در پی شایعات درباره تقلا برای جعل نام خلیج‌فارس ترامپ: تصمیمی درباره غنی‌سازی ایران نگرفته‌ایم ارتش یمن: فرودگاه رامون و یافا را هدف قرار دادیم / جزئیات عملیات جدید علیه اسرائیل اسلامی: ایران برای پیشرفت نیازمند فناوری هسته‌ای است /صنعت هسته‌ای در بهترین شرایط قرار دارد منبع آگاه: مذاکرات ایران و آمریکا به‌صورت غیرمستقیم پیگیری خواهد شد معاون ترامپ: گفت‌و‌گو‌ها با ایران خوب پیش رفته است حزب‌الله عراق: آمریکا مجبور به پذیرش آتش‌بس با یمن شد حملات بامدادی پاکستان به هند ۹ کشته و ۲۸ زخمی بر جای گذاشت عراقچی عازم دهلی‌نو شد جولانی در نخستین سفر رسمی خود به اروپا وارد پاریس شد امارات میانجی مذاکرات محرمانه اسرائیل و سوریه شد

سقوط بالگرد ائتلاف آمریکایی در شمال عراق

رسانه‌های عراقی از سقوط یک فروند بالگرد متعلق به ائتلاف آمریکایی موسوم به «ضد داعش» در شمال عراق و زخمی شدن 2 سرنشین آن، خبر دادند.
تاریخ انتشار: ۱۷:۴۶ - ۰۵ مرداد ۱۴۰۲ - 2023 July 27
کد خبر: ۱۹۶۶۴۷

به گزارش راهبرد معاصر، منابع رسانه‌ای عراق از سقوط یک بالگرد متعلق به ائتلاف آمریکایی موسوم به ضدداعش در منطقه «خبات» نزدیک به استان «اربیل» خبر دادند.

 

کانال تلگرامی «صابرین» در خبری فوری از سقوط این بالگرد در استان اربیل واقع در منطقه کردستان عراق خبر داد و نوشت که گفته می‌شود این بالگرد متعلق به ارتش آمریکا است و سپس تصاویری از انتقال زخمی‌های این حادثه توسط یک بالگرد آمریکایی دیگر منتشر کرد.

 

وبگاه بکه کُردی «روداو» نیز با انتشار خبری نوشت: امروز (پنجشنبه، ۲۷ جولای)، یک فروند بالگرد در روستای «کلات سوران» در الکویر در منطقه مخمور سقوط کرد و بر اساس اطلاعات اولیه، این حادثه دو زخمی به همراه داشت. یک تیم از ائتلاف بین المللی ضدداعش نیز برای بررسی دلیل وقوع این حادثه در محل حاضر شدند.

 

بر اساس این گزارش، این حادثه در هنگام انجام تمرینات آموزشی و به دلیل نقص فنی روی داد و دو زخمی برجای گذاشت که هر دو آمریکایی بودند که با بالگرد دیگری به بیمارستان منتقل شدند.

 

نیروهای آمریکایی در سال ۲۰۱۴ به درخواست دولت عراق برای مبارزه با داعش که در آن زمان یک سوم خاک این کشور را اشغال کرده بود، وارد عراق شدند. آمریکا به این بهانه ۳۰۰۰ نیروی در قالب یک ائتلاف بین‌المللی موسوم به ضد داعش که ۲۵۰۰ تن از آن‌ها، آمریکایی بودند، وارد این کشور کرد.

 

پس از اعلام پیروزی بر داعش از سوی بغداد، مردم و دولت عراق بر ضرورت خروج نظامیان خارجی از کشور تاکید کردند، اما این امر تاکنون به بهانه‌های مختلف به تاخیر افتاده است./ فارس

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده